Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Constantia

Pagina's: [1] 2
1
Inspecties / Beoordeling verwijderd
« Gepost op: juli 14, 2012, 04:53:17 pm »
Deze:

Admin
Verwijderen

Beoordeling door PetloversXL op 14-07-2012 13:55

Totaal Score (4.75/5)Verslag


Deze Pets Place-winkel ligt centraal in het centrum en is niet zo heel groot, maar maakt een overzichtelijke en nette indruk. Door het kleine oppervak hebben ze niet zo’n breed assortiment en is bijvoorbeeld de keuze in manden en kussens beperkt.

Bij controle van de knaagdieren hadden deze allemaal een schone fles met water, voldoende voer en ruim hooi. Ook waren er diverse speeltjes beschikbaar.

De aquariums zijn netjes, alleen staan de planten in een aparte verkoopbak en lijkt het vanaf de ingang of de verlichting van de aquariums het niet doet. Ze verkopen geen "vissenkommen" en zijn zeer alert wanneer iemand goudvissen in een kom wil doen. Dan verkopen ze dus geen vissen! Dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt.

Het personeel is deskundig en klantvriendelijk. De winkel is gecertificeerd door Stichting Dierbaar.

---

Deze beoordeling is geschreven door een medewerker van Petsplace, te zien aan het e-mail adres. De persoon zal een ban krijgen.

2
Reacties/Vragen / Website geheel vernieuwd!
« Gepost op: juli 09, 2012, 03:51:30 am »
Geachte dierenvrienden,

de website is de datum 8 juli 2012 geheel vernieuwd.  :D

Het noeste werk (en het was véél werk) is verricht door Jeroen. Bedankt, Jeroen!
We doen dit allemaal met het welzijn van de dieren in gedachten.

Mocht u iets aantreffen wat niet (naar behoren) werkt, laat het ons weten via dit topic.
Suggesties zijn natuurlijk welkom.

We hopen dat de vernieuwing van de site symbool zal staan voor nog meer inzet voor het welzijn van dieren in dierenwinkels.

Mijn persoonlijke insteek is dat het mij stoort dat dieren verkocht worden voor geld???
Dat is niet juist.
Vroeger, niet eens zo lang geleden, werden er ook mensen verkocht. Zij gingen onder de naam "slaven" door het leven. Natuurlijk besef ik dat de dieren die in dierenwinkels worden verkocht, niet als slaven bedoeld zijn, maar veelal nog steeds gekocht worden uit pure liefde.

Echte liefde is onbetaalbaar, en daarom zou er aan een dier geen prijskaartje mogen hangen, dan wel een duur prijskaartje. Levende dieren zijn geen broodjes of planken hout die over de toonbank gaan, en dienen met alle liefde en soortgerechte zorg omringd te worden. Als een dier goedkoop verkocht wordt, wordt er een verkeerd signaal afgegeven.

Beter bovendien zou de 'verkoop' kunnen en moeten gaan via erkende kwekers die volgens de hoogste normen werken. Zolang dat niet het geval is, blijven wij met deze website aan de weg timmeren.

Omdat dieren in deze tijd nog wel (in dierenwinkels) verkocht mogen worden (ooit zal het anders zijn), dienen wij er met ons allen op toe te zien, dat de dieren behandeld worden zoals we onze liefste familieleden en vrienden zouden willen behandelen.

Ik roep u allen daarom op, actief dierenwinkels te inspecteren en misstanden - en eventueel juist hoogstandjes - hier op deze site, met de juiste en integere (dat is: niet-commerciële) argumenten door te geven.
Het is hier namelijk en immers niet toegestaan uit commercieel belang inspecties in te vullen. Indien wij merken dat dit meespeelt, zal de betreffende inspectie direct verwijderd worden en de gebruiker geband.

Dank u allen voor uw positieve inzet en betrokkenheid, en veel dank nogmaals aan Jeroen!

Constantia Oomen

3
Inspecties / DierenLEED zaak "De Rimboe" in Rotterdam
« Gepost op: april 06, 2012, 06:54:17 pm »
Deze zaak met als zeer slechte eigenaar (hij trekt zich immers al vele jaren lang niets aan van het dierenleed dat hij veroorzaakt en van de mensen die erover klagen)  Esra Baris, verkoopt nog steeds 'paaskuikens'.

Ik citeer het Algemeen Dagblad: (http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/a ... atie.dhtml)

Citaat
"Piepjonge kuikens in dierenwinkel De Rimboe in Rotterdam worden opnieuw verkocht als paasdecoratie de komende paasdagen. Volgens de eigenaar, die de donsdiertjes voor 5 euro per stuk verkoopt, brengen veel mensen de dieren na de feestdagen weer terug.
Al sinds 2005 verkoopt Esra Baris de jonge kuikens, en elk jaar kan hij op een storm van kritiek rekenen. Zo zijn de Dierenbescherming en de Partij voor de Dieren faliekant tegen de verkoop. De dieren zouden vreselijk behandeld worden en worden gebruikt als levende voetbal. Bovendien beseffen veel mensen niet dat schattige kuikentjes na zes weken volgroeide kippen of hanen zijn.

Vooral scholen en tehuizen schaffen de kuikens aan, om ze na Pasen weer terug te brengen. 'Dan verkoop ik ze opnieuw', verklaart Baris. Hij benadrukt dat de dieren weinig verzorging nodig hebben: 'Gewoon in een bak met stro zetten en eten geven.'

Impulsaankoop

Ook de stichting Dierenopvang Rijnmond heeft zich met de kwestie bemoeid. Volgens de directeur, Henk Beugeling, werkt elke reactie averechts op de laconieke eigenaar: 'Hij houdt ervan om in de schijnwerpers te staan.' Beugeling gelooft dat veel kopers later spijt hebben van hun impulsaankoop. Het zicht op een volgroeide kip zou eenmaal na de paasdagen niet zo aantrekkelijk zijn. 'Een kippenhok drie hoog op een balkon staat dan alleen maar in de weg.'"

Al een aantal maal via diverse wegen heb ik geprobeerd deze zaak aan te pakken, maar de conclusie mag luiden dat er voor dovemansoren blijkbaar alleen grof geschut werkt.

Ik roep iedereen die een hart voor dieren heeft iets tegen deze zaak te ondernemen, zodat de boodschap eindelijk tot de botte kop van Esra Baris doordringt. In een beschaafd land (mag je toch hopen) als Nederland, moeten wij geen dierenleed dulden. Iedereen die daar klant blijft, is in feite medeschuldig, want zijn klanten dragen eraan bij dat deze zaak bestaansrecht heeft. Dus AJB, boycot deze zaak en schrijf brieven, confronteer de eigenaar verbaal, zoek de pers op, geef deze zaak uw 0 score op deze website. Alles wat maar wettelijk en in een democratie mogelijk is, want deze man trekt zich nergens iets van aan, laten wij dat wel doen, maar dan op de goede manier.

Met vriendelijke groeten,

Constantia (Sten) Oomen

4
Inspecties / Beoordeling verwijderd
« Gepost op: september 11, 2011, 04:25:48 pm »
Hallo,

ik heb zojuist een beoordeling verwijderd van "Flowerlady"
De reden is dat de beoordeling zeer gunstig was en dit niet voldoende onderbouwd werd. Het lid / u had geschreven: [... ] opvulling opvulling opvulling opvulling opvulling etc.
Wij waarderen eerlijke betrokkenheid, maar beoordelingen moeten eerlijk onderbouwd worden, zeker als ze zeer negatief of zeer positief uitpakken. Wilt u deze taak dan ook graag secuur oppakken? Dank u wel!

Graag nog een keer dus, en dit keer wél met een degelijke onderbouwing.

MVG

Sten Oomen

5
Inspecties / Vanaf begin januari 2011 verslag met argumenten vereist
« Gepost op: januari 03, 2011, 11:13:47 am »
Geachte Forumleden.

De beste en diervriendelijkste wensen voor 2011!

We hebben een minimum aantal woorden ingesteld bij het maken van een inspectieverslag.

Er komt wel eens kritiek op de site dat 'leken' wel van alles kunnen zeggen. Daar ben ik het niet mee eens, want de meeste mensen zijn zeer wel in staat te beoordelen of een dier in een dierenwinkel gezond en gelukkig is. Lichaamstaal is tamelijk universeel.
Wat wel beter kan, is de argumentering tijdens het schrijven van de inspectie.
Het is heel gemakkelijk om iemand een hoge of lage score te geven, maar zodra we in de extremen zitten: beoordelingen hoger dan 4,5 en lager dan 1,5 mag je gerust wat meer eisen stellen.
En eigenlijk sowieso!

We hebben het hier wel over algeheel dierenwelzijn, dat loopt van het dier via de dierenwinkeleigenaar tot de klant.
Dierenwelzijn bestaat dus uit drie componenten: het welzijn van het dier zelf, het welzijn van de eigenaar die het dier tijdelijk verzorgt en het welzijn van de klant die het dier gaat verzorgen. Alle drie 'componenten' zullen tevreden willen en moeten zijn, dan is de cirkel rond.

Mijn argumentatie is simpel en doeltreffend: als het dier gezond en tevreden is, koopt de klant zo'n vitaal dier (en houdt het hopelijk ook zo) en komt weer terug bij de dierenwinkeleigenaar als tevreden klant. Dit zal de dierenwinkeleigenaar toch ook met een tevreden gevoel achterlaten. Dus: wat is er te verliezen als ook de eigenaar van de zaak zich tot het uiterste inzet voor dierenwelzijn?

Graag willen wij dat iedereen zo goed en eerlijk mogelijk behandeld wordt: dus: alle drie partijen. Vandaar dat we ook van u vragen om zorgvuldig met uw beoordelingen om te gaan, met het welzijn van 'de drie partijen' in het achterhoofd. Vergeet nooit een van de drie, en denk na over hoe uw boodschap, klacht of compliment uw beoogde doel het beste zal halen. Soms is een hint voldoende, soms is helaas een scherper argument nodig.
Maar in ieder geval: geef argumenten.

Benoem wat u het meeste opviel (positief en/of negatief). Als u aanvinkt dat het water niet schoon of goed was o.i.d., beschrijf dan precies wat u zag: bijvoorbeeld: "Het water was vies door alle poep" of: "Het waterbuisje hing op een plek waar de vogels nauwelijks bij kunnen, namelijk..."
Als u zieke vogels gezien heeft: zeg dan hoeveel in het verslag en welke soort het was. En wat u precies gezien heeft.
Hetzelfde voor knaagdieren, vissen...

Licht dus toe wat u allemaal aangevinkt heeft, met name de zaken die negatief opvallen. Vergeet niet af en toe een complimentje te geven, ook als het over het algemeen niet aan uw verwachting voldeed. Bedenk dat de dierenwinkeleigenaar ook verder moet/zal willen. Geef hem/haar nog eens kans...
Ik moet hier wel aan toevoegen dat als ik zelf vind dat de dierenwinkel eigenaar 'te ver' gaat in misstanden, ik dat ook scherp veroordeel. Maar toch probeer ik altijd nog een pluspuntje te vinden.
Voor de meeste zaken zal dit niet zo moeilijk zijn, een heel enkele zaak maakt het je daar toch lastig.

Maar probeer dus een betrouwbaar verslag te doen. Het nu vereiste aantal woorden is minimaal 120. Dat zijn zo'n 12 zinnen. Dat moet lukken toch?

Als ik nu merk dat de zinnen zo goed als inhoudsloos zijn, zal ik ze aanmerken als niet geschreven en de beoordeling verwijderen. We willen toch allemaal graag dat onze verslagen serieus bekeken en meegenomen worden?

Ik hoop dat u begrijpt wat ik bedoel en de moeite zult nemen de belangrijkste zaken te verwoorden. Eventueel kan ik achteraf wel een beetje redigeren als u moeite heeft de juiste woorden/taal te vinden. Het gaat echter niet om schoonschrijven, maar om de boodschap overbrengen. Gewoon Nederlands met hoofdletters, komma's en punten zal over het algemeen volstaan.

We zullen kijken hoe dit loopt en indien gewenst de eisen aan het inspectieverslag verder verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

Sten Oomen

6
Inspecties / Beoordeling verwijderd!
« Gepost op: januari 02, 2011, 04:38:09 pm »
Ik heb deze beoordeling van Pet's Place verwijderd:

Beoordeling door bpmbatje op 02-01-2011 14:59:

Admin:
Bewerk beoordeling als admin
Verwijder beoordeling

Tijd bezig geweest met invullen formulier:
3m 57sGemiddelde score (4.74/5):


Datum van beoordeling:
    02-01-2011

Verslag van de inspectie:

    de winkel is verbouwd met een nieuwe ingang.. apotheek goederen staan nu achter de kassa winkel oogt ruimer van opzet.


    er zaten meer knaagdieren dan de vorige keer..wellicht voor de kerstperiode..    aquarium afdeling  zag er erg goed uit..

---

Vooruitlopend op de strengere beoordeelnorm, kunnen we het niet meer goedkeuren dat mensen maar eindeloos zeer hoge of lage beoordelingen blijven doen zonder deugdelijke argumentatie!

Ik roep nogmaals op: kom met argumenten, anders wordt de beoordeling verwijderd. Binnekort dient er eeen bepaald aantal zinnen gehaald te worden (die inhoudelijk ook hout snijden!).

7
Inspecties / Binnenkort hogere eisen aan inspectieverslag
« Gepost op: december 06, 2010, 08:01:56 pm »
Geachte forumleden,

de website bestaat nu drie jaar en we hebben zeker wat kunnen bijdragen aan het bewustzijn rondom dierenwelzijn in dierenwinkels.
Daar was het ons om te doen en wij willen hier zeker mee doorgaan.
Echter blijkt niet iedereen de commercie los te kunnen laten en verschijnen er al te vaak verslagen met opvallend hoge of lage scores zonder legitieme argumenten.
Bij ons wekt dit de indruk dat het gaat om kennissen, vrienden, familie, medewerkers of zelfs eigenaren van de dierenwinkels die deze zeer hoge of lage scores geven. Dan wel om zichzelf te profileren, dan wel om een andere dierenzaak naar beneden te trappen.

Dit kan en mag nooit het gevolg zijn van deze website. Wij denken op de eerste plaats aan de dieren en in hun verlengde welzijn tevreden klanten en tevreden dierenwinkeleigenaren.

Binnenkort wordt het verplicht een gedegen onderbouwing te geven van uw beoordeling. U zult er dus een verslag bij dienen te zetten dat iedereen kan controleren. Ik roep iedereen die in de buurt van zo'n beoordeelde winkel dan ook op, om dit met eigen ogen te gaan aanschouwen.
En natuurlijk om er zelf dan ook een verslag van te schrijven.
Laten we elkaar niet voor de gek houden en doen wat we moeten doen: goed zorgen voor de dieren die immers niet voor zichzelf kunnen opkomen.

Bedankt voor uw medewerking,

met vriendelijke groeten,

Sten Oomen

Kijk ook eens hier wat ik net bij een beoordeling schreef:

http://www.dierenwinkelinspectie.nl/win ... lingen/353

8
Inspecties / Beoordelingen verwijderd (2) en ban opgelegd
« Gepost op: november 29, 2010, 08:06:14 am »
Deze:

(Meijer Dierenspeciaalzaak)

Beoordeling door diamond op 29-11-2010 00:12:

Admin:
Bewerk beoordeling als admin
Verwijder beoordeling

Tijd bezig geweest met invullen formulier:
2m 26sGemiddelde score (1.96/5):


Datum van beoordeling:
    29-11-2010

Verslag van de inspectie:

    winkel ziet er onverzorgd uit en vogelkooien zijn vuilAlgemeen
1. Algemene uitstraling van de winkel

---

(Kika's Dierenjungle)

Beoordeling door diamond op 29-11-2010 00:08:

Admin:
Bewerk beoordeling als admin
Verwijder beoordeling

Tijd bezig geweest met invullen formulier:
4m 55s

Er waren fouten bij insturen (bekijk)


1e poging:


Vissen
- Vraag 8 niet ingevuld
Gemiddelde score (4.9/5):


Datum van beoordeling:
    29-11-2010

Verslag van de inspectie:

    De winkel ziet er overzichtelijk uit en is ruim gesorteerd.
    Mensen die er werken weten waar ze over praten en tonen veel plezier in hun werk.Algemeen
1. Algemene uitstraling van de winkel

---

Ban: Diamond

---

Wegens: eerder genoemd in http://www.dierenwinkelinspectie.nl/for ... ,98.0.html

---

MVG

Sten Oomen

9
Inspecties / Beoordelingen (2) verwijderd
« Gepost op: november 28, 2010, 07:59:27 am »
Deze:

Beoordeling door diamond op 27-11-2010 23:21:

Admin:
Bewerk beoordeling als admin
Verwijder beoordeling

Tijd bezig geweest met invullen formulier:
4m 17s

Er waren fouten bij insturen (bekijk)


1e poging:


Vogels
- Vraag 6 niet ingevuld
Gemiddelde score (1.62/5):


Datum van beoordeling:
    27-11-2010

Verslag van de inspectie:

    Vind de winkel er rommelig uitzien onoverzichtelijk en  het personeel vind ik te overdreven.Algemeen
1. Algemene uitstraling van de winkel


---

En deze:

Beoordeling door diamond op 27-11-2010 23:28:

Admin:
Bewerk beoordeling als admin
Verwijder beoordeling

Tijd bezig geweest met invullen formulier:
5m 2s

Er waren fouten bij insturen (bekijk)


1e poging:


Vogels
- Vraag 8 niet ingevuld

Vissen
- Vraag 6 niet ingevuld

Knaagdieren
- Vraag 5 niet ingevuld

Reptielen/amfibieën
- Vraag 3 niet ingevuld
- Vraag 6 niet ingevuld
Gemiddelde score (4.86/5):


Datum van beoordeling:
    27-11-2010

Verslag van de inspectie:

    Deze winkel is overzichtelijk en goed ingericht.
    Het personeel is profesioneel en weet waar ze over praten.Algemeen
1. Algemene uitstraling van de winkel

----

Als je een dierenwinkel heel slecht (idem dito goed) vindt, geef daar dan uitgebreide redenen voor. Diamond schrijft: "Het personeel vind ik te overdreven." Tja, dit zal niemand serieus nemen, en ik ook niet.

De tweede beoordeling is dezelfde beoordeling die ik gisteren weghaalde... Ik verzoek lid Diamond dit niet nog een te keer te doen, anders zie ik mij genoodzaakt zijn account op te schorten.

Je helpt er een dierenzaak en de dieren niet mee , door zo kort door de bocht te gaan en er vervolgens uit te vliegen.
Graag eerlijke en goede onderbouwde inspecties, en helemaal geen inspecties als je banden met een bepaalde dierenzaak hebt.

10
Inspecties / Beoordeling verwijderd
« Gepost op: november 27, 2010, 10:02:19 am »
Deze:

Beoordeling door diamond op 27-11-2010 00:26:

Admin:
Bewerk beoordeling als admin
Verwijder beoordeling

Tijd bezig geweest met invullen formulier:
3m 52sGemiddelde score (4.85/5):


Datum van beoordeling:
    27-11-2010

Verslag van de inspectie:

    Kika'sdierenjungle is een winkel die erg goed bezig is en goede adviezen geeft over artikelen maar ook over levende dieren.
    De winkel is overzichtelijk ingericht.

(Vervolgd met inspectieformulier)

---------------------

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat beoordelaar directe banden met de zaak heeft, wat niet toegestaan is. Dit ook omdat er hierover op het forum door beoordelaar recent een topic was gestart . De score is ook dermate hoog (4,85) en nauwelijks onderbouwd, dat ik mij genoodzaakt zag haar te verwijderen.

Als ik ernaast zit en de beoordelaar kent niemand persoonlijk van de zaak, of diens familieleden en vrienden, dan hoor ik dat graag. In dat geval kan er een nieuwe en wél onderbouwde inspectie gedaan worden. Bedankt voor de medewerking.

11
Inspecties / Beoordeling verwijderd
« Gepost op: augustus 22, 2010, 10:36:44 pm »
Hallo,

ik heb zojuist een beoordeling verwijderd met deze tekst:


Citaat
Gemiddelde score (4.76/5):


Datum van beoordeling:
    22-08-2010

Verslag van de inspectie:

    Na een stageperiode van zes weken bij het ##########, vond ik het een leuk idee om dit in te vullen. Ik heb alle processen in de winkel meegemaakt en heb de dieren verzorgd. De eigenaar heb ik mijn complimenten gegeven over de eerlijkheid tegenover klanten. Bij hem staan de dieren voorop. Hij verkoopt dieren alleen wanneer hij weet dat deze goed terechtkomen. Hij geeft eerlijke, duidelijk informatie over het houden van dieren en is vriendelijk tegenover klanten. Er zijn een hele hoop tevreden vaste klanten, die wekelijks terugkwamen voor hun voederdieren. Doordat ik zo'n tijd heb meegelopen, weet ik ook dat de eigenaar zich aan zijn woord houdt tegenover de klanten. Het was een erg leuke ervaring, deze reptielenwinkel is een voorbeeld voor alle reptielenwinkels.

Het is niet toegestaan aan direct of indirect betrokkenen van een dierenwinkel om verslagen te schrijven. Dit moet ook aangevinkt worden: "Geen commercieel belang". Men kan er misschien over redetwisten of men schreef vanuit een commercieel belang, maar het effect is er in ieder geval wel naar. Omdat de persoon zelf aangaf stagiair te zijn, gaan we ervan uit dat ze dit niet besefte en krijgt ze geen blokkade op haar account.

Met vriendelijke groeten,

Sten Oomen

12
Inspecties / Beoordeling verwijderd
« Gepost op: augustus 19, 2010, 09:00:12 pm »
Geachte bezoekers,

zojuist heb ik een beoordeling verwijderd, omdat op het inspectieformulier dieren beoordeeld werden (vogels en knaagdieren) die naar aangeven van de dierenwinkeleigenaar helemaal niet door hen verkocht worden.

Het betreft deze beoordeling:

Dsz. Amazona Leerdam

Beoordeeld door nielzziej.

Met vriendelijke groeten,

Sten Oomen

13
Inspecties / Forumlid geblokt
« Gepost op: augustus 19, 2010, 12:31:32 pm »
Hallo lezers.

Zojuist heb ik het account van Lillyy123 geblokt... Een direct berokkene mailde mij dat zij stagiar was bij een paar van de door haar beoordeelde dierenwinkels, waarbij er een zeer slecht en een zeer goed uit de bus kwam.
Als iemand een inspectielijst wil invullen, moet er onderaan het inspectieformulier aangevinkt worden dat men er geen commericeel belang bij heeft.
Dat is in dit geval wel zo, dus betreffend forumlid had geen beoordelingen mogen schrijven van de zaken waar zij werkt of gewerkt heeft.

Indien betreffend forumlid meent dat zij onheus bejegend is, hoor ik graag haar verhaal en zal ik, indien nodig, de ban opheffen.

Met vriendelijke groeten,

Sten Oomen

14
Inspecties / Beoordeling verwijderd (te weinig onderbouwd!)
« Gepost op: augustus 04, 2010, 12:34:18 pm »
Deze:

Overzicht winkel: Nico's Dierenspeciaalzaak


Gegevens van Nico's Dierenspeciaalzaak
Beoordelingen (1)
Beoordeel deze winkel
Gegevens aanpassen

Waardering 0.82/5 (1 inspecties)


Winkel categorieën:
- Vogels
- Vissen
- Knaagdieren
- Reptielen/amfibieën

   Kaart
Map data ©2010 - Terms of Use
Map
Satellite
Hybrid
Beoordeling door Lillyy123 op 04-08-2010 12:30:

Admin:
Bewerk beoordeling als admin
Verwijder beoordeling

Tijd bezig geweest met invullen formulier:
4m 58s


---

Beste leden van dit forum,

om elke schijn van partijdigheid te vermijden, dient u uw heel slechte en heel goede beoordelingen prima te onderbouwen. En in feite elke beoordeling hè!  :)
Deze beoordeling vind ik niet geloofwaardig. Er stonden een paar vage zinnen als beoordeling. Iedereen verdient een eerlijke kans, dat geldt voor dier en mens.

MVG

Sten Oomen

15
Inspecties / Nog een van vandaag verwijderd
« Gepost op: juni 30, 2010, 03:09:12 pm »
Deze:

Citaat
Beoordeling door Inspectie  op 30-06-2010 13:51:

Admin:
Bewerk beoordeling als admin
Verwijder beoordeling

Tijd bezig geweest met invullen formulier:
2m 26sGemiddelde score (4.82/5):


Datum van beoordeling:
    30-06-2010

Verslag van de inspectie:

    Deze winkel is een ruim gesorteerde winkel, met personeel wat u altijd vrijblijvend een handje helpt. Ik kom er al jaren:D

Gebruiker "Inspectie" dient zijn/haar beoordelingen te onderbouwen. Het valt wel erg op als één dierenwinkel zeer goed uit de bus komt, en de andere vier met (bijna) nul.

Dit forumlid heeft nu een ban, en kan mailen als hij/zij meent onrechtvaardig behandeld te zijn.
Blijft echter overeind dat beoordelingen van (bijna) 5 of (bijna) nul zonder goede verslaggeving niet op deze site blijven staan.

MVG

Sten Oomen

Pagina's: [1] 2