Auteur Topic: Binnenkort hogere eisen aan inspectieverslag  (gelezen 2827 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Constantia

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Berichten: 69
    • Bekijk profiel
    • http://www.constantiaoomen.com
Binnenkort hogere eisen aan inspectieverslag
« Gepost op: december 06, 2010, 08:01:56 pm »
Geachte forumleden,

de website bestaat nu drie jaar en we hebben zeker wat kunnen bijdragen aan het bewustzijn rondom dierenwelzijn in dierenwinkels.
Daar was het ons om te doen en wij willen hier zeker mee doorgaan.
Echter blijkt niet iedereen de commercie los te kunnen laten en verschijnen er al te vaak verslagen met opvallend hoge of lage scores zonder legitieme argumenten.
Bij ons wekt dit de indruk dat het gaat om kennissen, vrienden, familie, medewerkers of zelfs eigenaren van de dierenwinkels die deze zeer hoge of lage scores geven. Dan wel om zichzelf te profileren, dan wel om een andere dierenzaak naar beneden te trappen.

Dit kan en mag nooit het gevolg zijn van deze website. Wij denken op de eerste plaats aan de dieren en in hun verlengde welzijn tevreden klanten en tevreden dierenwinkeleigenaren.

Binnenkort wordt het verplicht een gedegen onderbouwing te geven van uw beoordeling. U zult er dus een verslag bij dienen te zetten dat iedereen kan controleren. Ik roep iedereen die in de buurt van zo'n beoordeelde winkel dan ook op, om dit met eigen ogen te gaan aanschouwen.
En natuurlijk om er zelf dan ook een verslag van te schrijven.
Laten we elkaar niet voor de gek houden en doen wat we moeten doen: goed zorgen voor de dieren die immers niet voor zichzelf kunnen opkomen.

Bedankt voor uw medewerking,

met vriendelijke groeten,

Sten Oomen

Kijk ook eens hier wat ik net bij een beoordeling schreef:

http://www.dierenwinkelinspectie.nl/win ... lingen/353