Mededelingen

Mededeling 6-4-2012: Deze website is nog steeds "alive and kicking". We gaan onder andere het adressenbestand updaten en met uw hulp en inzet wordt Nederland een stukje diervriendelijker. Kunt u iets doen tegen slechte en allerberoerdste zaken zoals dierenLEEDzaak "De Rimboe" in Rotterdam? Schrijf een inspectie op deze website, schrijf uw klacht en stuur hem naar betrokkenen, naar de pers, bel de Dierenpolitie, stem Partij Voor de Dieren, koop niet meer bij zulke zaken, confronteer de eigenaar verbaal, enzovoort, enzovoort, maar alstublieft, doet u iets. De dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen!

Mededeling 4-8-2010: Op sommige fora wordt onze site besproken. Enkele mensen melden deze site niet helemaal serieus te nemen, omdat er oude adressen in ons bestand staan. Dat kan kloppen. Bij oprichting van deze site hebben wij gebruik gemaakt van een bepaalde database. We zijn een burger initiatief en zagen geen gelegenheid dure databases van up tot date adressen aan te schaffen. Inmiddels hebben veel mensen eraan bijgedragen dat het adressenbestand beter en juister wordt. In plaats dat men kritiek heeft op ons adressenbestand, kan men ook zelf door geven welke adressen niet meer kloppen en welke adressen veranderd zijn. U geeft dit aan, wij drukken dan op de knop "Veranderingen doorvoeren". Dierenwelzijn doen wij samen, de dierenwinkeleigenaren, de klanten, wij van deze website, de dierenbescherming etc.. Helpt u mee?

Belangrijke mededeling d.d. 10-9-2009: 5/5 scores zonder een geloofwaardige toelichting (te beoordelen door dierenwinkelinspectie.nl) zullen wij meteen van de site verwijderen. U benadeelt de winkel(eigenaar), de klanten \E9n de dieren als u meent een winkeleigenaar te moeten helpen en niet de dieren. Dit geldt eveneens voor 0/0 scores.

En verder: wij merken dat sommige mensen meer dan 1 account aanmaken en daarop een zaak meerdere keren heel goed beoordelen en/of andere zaken heel slecht beoordelen. Bij de geringste verdenking van commerci\EBle motieven worden daarop alle accounts op dit IP adres verbannen en de beoordelingen gewist. Wij zien dus het IP adres van waaruit gepost wordt en dit is gekoppeld aan de forumleden. Misschien ten overvloede: het is NIET toegestaan aan dierenwinkeleigenaren, hun medewerkers (betaald of onbetaald) en naasten hun eigen zaak te beoordelen of de dierenzaken van anderen. Indien u een inspectie doet, moet u aanvinken dat u geen commerci\EBle belangen heeft (ook niet onder het aanschijn van dierenbelangen, het is sowieso niet toegestaan voor dierenwinkeleigenaren \E9n hun naasten). Hartelijk dank voor uw medewerking!